Pieterpad 7e etappe: Kibbelkoele- Holsloot

17,2 km, 3 uur 50 minuten

We hebben de vaart erin! Al op 13 september 2020 lopen we onze 7e etappe van het Pieterpad. Van de Kibbelkoele naar Holsloot. We parkeren de fietsen bij camping “Boheems Paradijs” in Holsloot en rijden naar het beginpunt bij de Kibbelkoele waar we de vorige keer gestopt zijn.

Het is weer prachtig weer. Je ziet ons ook niet zo snel lopen met regen trouwens… Het is erg leuk om de route te lopen langs een weg waar je regelmatig langs rijdt! En heel andere blik op de weg.

Enfin, deze route voert ons door Sleen, waar we Pieterpadpoppetjes zien hangen hangen aan een bordje met een blikje er bij voor het geld. Maar natuurlijk hebben wij niks bij ons… Gelukkig hangt er ook een briefje bij met een telefoonnummer en ik bel Gerda om te vragen of we het geld via een tikkie mogen overmaken en dat kan. Dus wij hangen een Pietertje aan onze tas en vervolgen onze weg.

In Sleen gaan we bij De Deel op het terras even genieten van een kop koffie met wat lekkers. Het kán weer!

Onze lunch genieten we op een mooie picknickbank.

Als we weer bij de camping zijn staan onze fietsen gebroederlijk op ons te wachten tot ze ons weer (electrisch) terug kunnen brengen naar het beginpunt en daar wacht een verkoelende Kibbelkoele op ons.