Het arrangement

Het arrangement loopt van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag. Op het afgesproken tijdstip krijg je van ons de sleutels en een uitgebreide uitleg over de werking van de camper. Vervolgens vertrek je met een uitgebreide routebeschrijving naar de eerste (kleinschalige) camping. De route voert door het prachtige Westerwolde in Groningen en over de Hondsrug in Drenthe. Op de camping aangekomen neem je eerst een drankje om even te settelen en te genieten. Vervolgens pak je alle ingrediënten uit de goed gevulde koelkast voor je diner. Als je gaat slapen klap je het bed uit voor de nacht, met het extra topmatras zul je lekker slapen.

Ook voor het ontbijt en de lunch hebben we alle inkopen voor je gedaan! De volgende dag vervolg je de route naar de volgende camping. Uiteraard ben je ook vrij om van de route af te wijken maar we hebben natuurlijk wel de mooiste route voor je uitgekozen 😉 Onderweg kun je nog een paar bezienswaardigheden bezoeken die in het boekje beschreven staan. Ook de tweede camping is voor je geboekt, dit is een klein terrein van Staatsbosbeheer in de buurt van Borger. Het is hier zo rustig, dat je de stilte kunt horen. Maak vooral ook een wandeling door de bossen. Ook dit diner is voor je ingekocht dus je hoeft nergens aan te denken, alleen het bereiden moet je nog zelf doen.

Op zondag kun je rustig aan de laatste kilometers terug rijden. Ook hier hebben we onderweg een paar leuke bezienswaardigheden voor je uitgezocht langs de route! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan WILDLANDS Emmen. We verwachten je weer terug op het afgesproken tijdstip.